Blogi

 

Mikkelin Squashin ja Suur Savon Osuuspankin yhteistyössä järjestämä Hippo Squashtapahtuma järjestetään jälleen 2.10.2023 Sport Forumilla. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki 7-13 -vuotiaat kokeilemaan squashia matalalla kynnyksellä. Mukaan tarvitset vain iloista ja avointa mieltä, kaiken lajiin tarvittavat välineet saat tarvittaessa lainaan.

Kaudella 2021-2022 junioreita oli mukana ryhmissä kymmenkunta. Harjoituksia pidettiin kolmena iltana viikossa.

Hipposquash 2022 yhteistyössä OP suursavon kanssa järjestettiin tänään 7.9.2022 Sport Forumilla. Paikalla oli ilahduttava määrä uusia nuoria tulevaisuuden squashlupauksia ja Hippokin saapui paikan päälle moikkaamaan junioreita. Toivottavasti squashkärpänen ehti puraista ja into squashin parissa jatkuu tavalla tai toisella.

Seuran kevätkokous pidettiin Sport Forumilla 29.4.2021 ja syyskokous 3.12.2021. Johtokuntaan kuuluivat Jani Parviainen (puheenjohtaja), Erno Teitti, Susanna Vanhanen, Marianna Närhi, Hannele Jalkanen (rahastonhoitaja), Juha Pekonen, Aapo Randelin ja Juho Kallio Johtokunta kokoontui vuoden aikana neljä (4)kertaa. Vuoden 2021 lopussa seuran...

Mikkelin Squash on päivittänyt nettisivut tälle vuosituhannelle ja sivu on nyt helppokäyttöisempi ja monipuolisempi.

Luo kotisivut ilmaiseksi!