Mitalisade Misq:lle liigakaudella 2022-2023

17.04.2023
Mikkelin squashin miehet voittivat hopeaa ja naiset pronssia
Mikkelin squashin miehet voittivat hopeaa ja naiset pronssia

Liigakausi 2022 - 2023 oli menestys Mikkelin Squashin kaikille joukkueille. Mikkeliin saatiin kaudelta kaikkiaan yksi hopeamitali ja kaksi pronssia.

Miesten ykkösjoukkue voitti hopeaa SM-sarjassa. Joukkueessa pelasivat Tuomas Häkkinen, Janne Koskelin, Erno Teitti, Aleksi Leskinen sekä Ville Koskinen. Sarjan voittajajoukkue oli Kouvolan KSQ ja pronssille kipusi Espoon ESRC. Sijoitus oli seuralle erinomainen saavutus, sillä viimeksi joukkue on yltänyt hopeasijalle vuonna 2013. 

Naisten ykkösjoukkue palasi jälleen mitalikantaan saavuttaen pronssimitalin naisten SM-sarjassa. Joukkueessa pelasivat Susanna Vanhanen, Marianna Närhi, Saara Vanhanen sekä Viivi Paksu. Voittajaksi itsensä pelasi Espoon ESRC ja hopeaa sai Helsingin HSRC. Mikkelin naiset pelasivat itsensä jälleen mitaleille parin välivuoden jälkeen jatkamaan menestyksekästä polkua. Squashliiton tilastojen mukaan naisten joukkue on jäänyt 2000-luvulla vain neljä kertaa mitalien ulkopuolelle.

Myös miesten kakkosjoukkue taisteli itselleen pronssisen mitalin miesten 1. divisioonassa. Joukkueessa pelasivat Aapo Randelin, Juho Kallio, Aapo Teitti, Kari Lehtola, sekä Henri Koskinen. Sarjan voittaja oli Järvenpään JSK ja hopealla Helsingin Smash.

Luo kotisivut ilmaiseksi!