Liiga

SM-Liiga 2015 Tuplapronssia:

Miehet

Erno Teitti, Markus Vanhanen, Lauri Valtola, Oskari Valtola, Tuomas Häkkinen, Olli Tuominen, Mirko Muukkonen...

Naiset

Saara Vanhanen, Jutta Tuunanen, Susanna Vanhanen, Marianna Närhi, Mira Laaksonen...

Miehet I

Mikkelin Squashin miesten edustusjoukkue on tunnettu värikkäästä maineestaan niin kentällä, kuin sen ulkpuolellakin. Väriloistoa menneiltä kausilta onkin kertynyt useiden SM-mitalien merkeissä, joiden mukana se kirkkain on tuotu kotiin jo kolmesti.
 
Miehet luottavat tänäkin vuonna ikinuoriin runkopelaajiin Erno Teitti, Lauri Valtola ja Oskari Valtola. Junioriosastoa edustaa jo viidettätoista vuotta peräkkäin Markus Vanhanen ja Tuomas Häkkinen. Joukkueen nousujohteisesti kehittyvien junioripelaajien listalta rosterissa tullaan varmasti näkemään myös Mirko Muukkonen."

Pelaajat:

Erno Teitti

Tälläkin kaudella Erno lupaa pitää reitensä vastapelurien edessä. Temo on kehittänyt pohkeiden lihasmassaa korkokenkämetodilla. Ei nuo vielä ihan reisien veroiset ole, Kukkohovi kuittaa.

Markus Vanhanen

Kauden kesäharjoittelu meni "Lonkalla" taaskin hukkaan. Mies on kunnostautunut lähinnä makuuhuoneessa ja tulostakin on tulossa. On se sulistakin pelannut, työkaverit tietävät kertoa.

Tuomas Häkkinen

Kallion karju on hakenut lisäpontta harjoitteluunsa ulkomailta. Riikassa meni jo lujaa, Spa:ssa vielä lujempaa. Sitten tuli pieni notkahdus, mutta antaa mennä vaan kun alamäki alkaa, kommentoi Irwin.

Mirko Muukkonen

Joukkueen tulevaisuuden juniori(epä)toivo. Mirko on nähnyt ruskettuneen olemuksensa peilistä kesän aikana useita kertoja. Nyt on hyvä, mies kommentoi. Alle 17-vuotiaiden Suomen mestari!

Lauri Valtola

Matti Nykäsen valmennusmetodeilla koko kesän harjoitellut Lallu on valmis jälkipeleihin. Timo Annalan opissa mies on saanut jopa 50% lisää kovuutta kämmenmälliinsä. Nähty jopa kolme kertaa etukentällä, Jyväskylästä supistaan.

Oskari Valtola

Kesäharjoittelussa Oskari on keskittynyt ilmaston lämpenemisen torjumiseen pienin pienin askelin kohti parempaa tulevaisuutta. Senioreiden EM-kilpailuissa, mies puhkesi kirjaimellisesti kukkaan, ruotsalaiset puhisevat.

Olle Poutiainen

Aina kun jostain kuuluu kovaääninen lause "Haluatteko pojat nähdä millainen on todellinen LYÖNTI?", tiedämme kuka on menossa kentälle! Vuoden 1998 Suomen Mestari!

Naiset

Naisten joukkueen runko on pysynyt kasassa jo pitkään...

Pelaajat:

Saara Vanhanen

s.1988
Ammatti: proviisori
Pelikokemus: aloittanut pelaamaan 9v.
Paras saavutus: Suomen mestari 2011
Motto: "Ovat tästä muutkin selvinneet..."

Jutta Tuunanen

s.1984
Ammatti: LVI-suunnittelija
Pelikokemus: Aloittanut pelaamaan 10v
Paras saavutus: Suomenmestari 2007, NZ South Island Champion 2011
Motto: I'm here for a good time, not a long time

Marianna Närhi

s.1985
Ammatti: Luokanopettaja
Peliura: Pelannut 8-vuotiaasta asti squashia ja kuulunut urallaan 
junioreiden maajoukkuetiimiin sekä naisten maajoukkuetiimiin.
Paras saavutus: useampi joukkue suomenmestaruus MiSq:n naisten 
joukkueen kanssa. SM-pronssi junnu ajoilta ja opiskelijoiden 
suomenmestaruus vuonna 2013
Motto: Train hard, fight easy

Susanna Vanhanen

s. 1974
Ammatti: fysiatri
Pelikokemus: 9-vuotiaasta lähtien kolunnut kenttien nurkkia
Paras saavutus: pysyy näinkin pitkään liikkuvan pallon perässä
Motto: ”Sniff those corners”

Mira Laaksonen

s.1976
Ammatti: Kouluttaja / opiskelija
Pelikokemus: Aloittanut treenamaan 9-vuotiaana, pelannut 30v.
Paras saavutus: Pelannut MISQn naisten SM-liigajoukkueessa kolmella 
eri vuosikymmenellä.
Motto: "Lahjattomat harjoittelee."

Miehet II

Miesten kakkosjoukkue tarjoaa hyvän mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti Liigajoukkueen vanavedessä. Viimeisimpänä nousun Liigajoukkueeseen teki Mirko Muukkonen syksyllä 2014. Joukkueen kapteenina toimii Kari Lehtola...

Pelaajat:

Kari Lehtola

Miesten kakkosjoukkueen kapteeni. Kari on ollut mitalirohmu ikämiesten SM-kilpailuissa jo pidemmän aikaa. Vahvuutena ennenkaikkea viivytetyt lyönnit ja viime hetken suunnan muutokset.

Marko Suistomaa

Marko piti juniorivuosien jälkeen pienen tauon. Nyt taas useiden vuosien ajan ollut monissa turnauksessa kakkoskaavioiden kärkipelaajia. Edustaa vasenkätisten pelaajien kuntaa.

Olli Lintunen

Suomen ikämiesten eliittiä! Olli on ollut jo kauan yksi suomen parhaimmista ikämiespelaajista. Tunnetaan varsinkin erittäin vaikeasti palautettavasta LOB -lyönnistä!

Justus Putsela

Lappeenrannasta käsin liigapeleihin saapuvan Justuksen vahvuuksiin voidaan lukea iso koko, jolloin pallolle pääsee usein yhdellä askeleella.

Miehet III

Miesten kolmosjoukkue on oiva paikka totuttaa nuoria pelaajia miesten peleihin. Toinen puolisko joukkueesta on monena vuonna koostunut laadukkaista harrastepelaajista, jotka ovat kehittyneet aina kansallisten kaaviuoiden tasolle saakka.

Pelaajat:

Joni Pentikäinen

Miesten III-joukkueen kapteeni. Muutaman vuoden tauon jälkeen palasi kilpakentille ja ottanut hienoja voittoja turnauksissa. Junioreiden monivuotinen valmentaja.

Roope Suutari

Roope on seuran nuoren polven parhaita pelaajia ja juniorivuosinaan harjoitteli Mirkon kanssa tiensä kansalliselle tasolle. Nykyään pelaa liigakierroksilla opiskelujen lomassa.

Klaus Kerttula

Tenniskentiltä onnistuneesti myös squashkentille tullut Klasu tunnetaan vahvoista jaloistaan ja pelin rytmityksestä, jossa tärkeitä palloja käännetään itselle. Junioreidemme valmentaja vailla vertaa!

Markku Olkkonen

Pronssiotteluiden mies! Nykyään selostajaksi siirtynyt entinen Mikkelin juniorituotannon kasvatti on hankkinut liigavoittoja ykkösdivisioonassakin. Palkintokaapissa myös D-luokan Suomen mestaruus.

Esko Nevalainen

Eko tunnetaan seuran fyysisesti vahvimpana pelaajana. Pystyy kovankin pelitemmon keskellä kääntämään pallon suunnan pelkällä vahvalla ranteellaan. Liigamestaruus miesten ykkösjoukkueessa ja C-luokan Suomen mestari.

© Copyright 2013-2015 Mikkelin Squash || TIETOSUOJASELOSTE || Web-nikkarointi: Verkkoverstas